8 feb 2014

RAINPHARMA | MASSAGE OLIE - BE MY VALENTINE

Volgende week vrijdag is het zover, Valentijn. Voor sommigen een hoogdag, voor anderen het start van het weekend. Wat je er ook van vindt en of je er nu aan meedoet, het maakt niet uit. Voor diegenen die graag Valentijn vieren, is dit een leuke cadeautip. Voor diegenen die Valentijn maar een geldkwestie vinden, kunnen vandaag kennismaken met een heerlijke massage olie van het Belgisch merk RainPharma. Onder het motte love is such a big word, it really should have more letters, introduceert RainPharma hun gamma zinnenprikkelende massage oliën.


Tijdens mijn opleiding schoonheidsspecialiste was een van mijn favoriete vakken massage. Ik vind massages geven (maar ook krijgen) heerlijk. Het is intensief, maar geeft zo'n gelukzalig gevoel. Ik leerde al snel dat er heel wat verschillen zijn tussen massage oliën. Mijn favoriete olie is een plantaardige olie vol natuurlijke ingrediënten. En aan deze voorwaarde voldoet het RainPharma massage olie gamma volledig. 

De ingrediënten zijn eenvoudig gehouden: amandel-, jojoba -, druivenpit- en arganolie. Waarbij de geur die toegevoegd wordt aan de olie afkomstig is van 100% natuurlijke essentiële oliën.  Je merkt meteen dat dit een pure olie is, niet te dik van textuur, maar wel waarmee je makkelijk 30 minuutjes kan masseren

.
Daarnaast kan je dit product gebruiken op drie manieren. Als massage olie wat de meest logische keuze is. Maar ook als lichaamsolie wat een rijker alternatief is dan een bodylotion.  Of je voegt enkele druppeltjes toe aan je bodylotion, op deze manier geef je een gezonde gloed aan de huid en een intensieve voeding.


De geur A Zest of Happiness is helemaal mijn ding. Een frisse citrusgeur met oa mandarijn, citroen en sinaasappel geeft meteen een oppeppend gevoel. Het verdrijft ook donkere gedachten vind ik. Maar er zijn ook nog drie andere geuren: Calming Botanical Touch, Lemony Vanilla Hugs en Sweet Morning Mint.

Of je nu professioneel massages uitvoert of gewoon thuis (heerlijk met je partner) het maakt niet uit, deze massage olie is een fijne keuze. En qua verpakking vind ik dat RainPharma zeker zijn best gedaan heeft. Het is eenvoudig gehouden, maar wel mooi met een glazen flesje met een grote houten dop. En de tekening die erop staat wordt handgemaakt met Chinese inkt.


Te koop via RainPharma of een verkooppunt bij jou in de buurt. Massage olie 100 ml - 17.95 euro.

1 opmerking: