9 sep 2012

OPI | GERMANY COLLECTION

Dit najaar stelt OPI een herfst collectie voor geïnspireerd op Duitsland. Klinkt het je bekend in de oren? Dat kan, want in het verleden maakte OPI reeds collecties geïnspireerd rond landen. Denk hierbij maar aan de Dutch collectie van dit voorjaar of de Swiss collectie van 2010. Verder gaande in het landen verhaal zien we vanaf september een Germany collectie in de schappen liggen.
Heden is nagellak geen element meer ansich, maar behoort het tot een totale look. Eén geheel met een outfit. Deze Germany kleuren bevat een gevarieerd kleurenpalet met een vijftal verschillende kleuren rood en bordeaux. Maar daarnaast heb je ook voor de nude fans een mooi aanbod urban chic tinten. Of wat dat je van saffier blauw en olijfgroen?
 
Vanaf september 2012 te koop. Prijs per stuk 13.95 euro of voor een Ger-Mini set 17.90 euro. Voor meer info bezoek opi-belgium.be.
 
Ga jij dit najaar voor deze Edgy Elegance look?

5 opmerkingen:

  1. ik ben fan van de donkerrode helemaal bovenaan :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Er zitten heel wat mooie kleuren tussen! Hun mooiste collectie vond ik die van Frankrijk/Parijs! En een Belgium collectie zou wel eens leuk zijn ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het zien er mooie kleuren uit, vooral de rode en paarse tinten.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik hoop ook op een Belgium collectie. Deze collectie ziet er alleszins super leuk en stijlvol uit.
    x

    BeantwoordenVerwijderen