18 aug 2012

BOURJOIS | PARISIAN LODGE

Dit najaar gaat Bourjois voor een jungle fever look. Parisian Lodge, zo noemt de nieuwe herfst collectie is geïnspireerd op de natuur en op de laatste nieuwe modetrends. Frivole kleuren die je met een kleine blik op de collectie meteen meenemen naar een ethnische cultuur.

Opvallend bij deze collectie zijn zeker en vast de nagellakken. In totaal bevat de Parisian Lodge 4 lakjes waarvan 3 uit het So Laque! ultra shine gamma. En één gloednieuw lakje voor een python look op je nagels. Of beter gekend als een crackle nagellak. De eerste Bourjois crackle is een feit!

Cerise Noire, Rouge défendu en Jaune Trendy


Afhankelijk van het seizoen wordt er de ene keer extra aandacht besteed aan de lippen, dan aan de huid, maar ditmaal zijn de ogen weer aan de beurt. Een intense smokey eyes wordt afgewerkt met een perfecte eyeliner en als kers op de taart mega wimpers alla Kim Kardashian.
Brun Wood - Vert Jungle

Je kan met deze Volumizer ultra black mascara zelf bepalen hoe volumevol je ze wil. Graag gewone large wimpers dan kies je voor stap 1. Graag XXL wimpers dan ga je resoluut voor stap 2.

Geen held in het maken van een strakke eyeliner? Deze Bourjois Intuitive Liner helpt je op weg. Met behulp van de drie puntjes teken je boven je wimperrand allemaal kleine zwarte puntjes. Zodra je je natuurlijke wimperrand gevolgd hebt, kan je de puntjes verbinden en heb je een mooi egale eyeliner.


close up
En tot slot kan ik je de lipstick Sweet Kiss in de kleur Rosé Pomponné nog even tonen. Een mooi neutraal roze kleur. De finishing touch om deze Parisian Lodge look af te maken.

De Bourjois Parisian Lodge collectie is te koop vanaf eind augustus 2012 bij de drogisterij en parfumerie.

Trio Smoky Brun Wood en Vert Jungle -  12,99 euro
Intuitive Liner Noir - 10,99 euro
Nagellak So Laque Ultra Shine Rouge défendu, Jaune Trendy en Cerise Noire - 8,50 euro
Nagellak Top coat Python - 8,50 euro
Mascara Volumizer Ultra Black - 14,99 euro
Lipstick Sweet Kiss Rosé pomponné  - 12,50 euro


Wat vind jij van deze Parisian Lodge look?


7 opmerkingen:

  1. De oogschaduwpaletjes zien er interessant uit, die zijn altijd erg fijn van Bourjois.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De lakjes vallen mee, maar het zijn vooral de oogproductjes die mij aantrekken , die liner is zo anders =]

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Python look, 't kind moet een naam hebben zeker? Of is 'Crackle' ondertussen een trademark geworden.

    BeantwoordenVerwijderen