16 aug 2012

BEAUTY NIEUWS | ESSENCE, L'OREAL, SIGMA, FRUCTIS EN OPI

Naar goede halfjaarlijkse gewoonte wisselt binnenkort Essence een gedeelte van het assortiment. Bepaalde producten verdwijnen, en een aantal nieuwe producten worden toegevoegd. Daarnaast blijven de limited edtion collecties gewoon verder lopen. In oktober krijgen we een exclusieve collectie voor België nl de Wild Craft trend edition. Normaal gezien worden de meeste collecties ook in Nederland uitgebracht, maar deze dit keer niet.



L'Oréal innoveert een nieuw oogschaduwpalet met een samenspel van vier bij elkaar passende kleuren. Oneindig veel mogelijkheiden met een minium aan producten.  Color Riche Les Ombres zijn verkrijgbaar in drie soorten : smoky, luminous en shocking.  Te koop vanaf augustus, prijs per stuk 13.99 euro.
bovenstaande kleuren behoren tot de smoky collectie
Sigma blijft nieuwigheden op de markt brengen. Inmiddels staat het Paris palet zeer hoog genoteerd op mijn wishlist. Het enige wat me steeds tegen houdt om te bestellen bij Sigma is de verzending ervan. Het blijft toch steeds een risico om te bestellen vanuit Amerika, desondanks dat Sigma een betrouwbare webshop is (en ik spreek uit ervaring). De douane ligt steeds op de loer. De laatste nieuwigheid is hun Brow Kit. Een flink uitgedoste kit met de volledige uitrusting om weerbastige wenkbrauwen in toom te houden. Denk maar aan een schaartje, een pincet, wenkbrauwkleurtjes, ... .

Het budget haarverzorgingsmerk Fructis heeft ook enkele frisse nieuwigheden. Denk maar aan Fructis Fruit Sensation shampoo. De kracht van fruit voor luchtig en gezond haar zonder parabenen en siliconen. Welke cocktail wil jij? Fruity Passion is geschikt voor normaal tot droog haar. Citrus Mint Fresh voor haar dat snel vet wordt, en Grapefruit Tonic voor normaal haar zonder glans. Ik ben best benieuwd en zou graag de mojito inspired haarverzorging (Citrus Mint Fresh) een keertje willen uitproberen. Te koop vanaf augustus, prijs per stuk 2.99 euro.


Niet alleen Essie gaat dit seizoen volledig voor neon. Ook OPI wist hun pijlen te richten op een assortiment neon nagellakjes. De gelimiteerde collectie Outrageous Neons bestaat uit een mini set nagellak met daarin vier neon kleuren, een witte basislak en een topcoat. Deze laatste is nodig indien je houdt van glanzende nagellak. Want de neon kleuren drogen mat op. Verkrijgbaar vanaf midden augustus, prijs per set 26.95 euro. Meer info op opi-belgium.be .


Wat denk je, zitten er enkele leuke producten tussen?




9 opmerkingen:

  1. O wat jammer dat die essence collectie niet naar Nederland komt. Die kwast ziet er echt heel goed uit!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De wenkbrauwspulletjes zien er goed uit, maar ik zou ze liever apart kopen. Er zitten toch wel wat dingen in die ik niet nodig heb of al heb en dan vind ik het setje toch wel wat duur.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. die fructis shampoo's klinken erg goed! en ruiken vast ook net zo :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. De OPI lakjes vindt ik wel leuk in de zomer :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik heb de fructis fruity passion gekocht, ruikt super lekker.

    BeantwoordenVerwijderen